Fedtfrysning med moderne teknologi

Prøv behandlingen her i klinikken

Hos Klinik Evexia tilbyder vi fedtfrysning med moderne teknologi og effektive resultater. Du kan derfor komme forbi vores klinik i Hillerød, ikke så langt fra Ullerød, Helsinge og Fredensborg, hvis du selv ønsker at prøve en behandling med fedtfrysning. Læs meget mere herunder om, hvad behandlingen indebærer, og om den kunne være noget for dig.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er et yderst populært ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning, da man målrettet og effektivt kan reducere uønskede fedtdepoter på kroppen.

Hos Klinik Evexia anvender vi 360 graders køleteknologi, der veksler mellem kulde og varme, således fedtcellerne får et termisk chok og dør. Du kan få behandling med op til fire påsætninger ad gangen, hvilket svarer til 1-3 områder. Det er vigtigt at pointere, at fedtfrysning ikke er en slankekur, men derimod en rigtig god metode til at behandle genstridige fedtdepoter lokalt.

Hvem vil have gavn af fedtfrysning?

Fedtfrysning er for dig, der har uønskede lokale fedtdepoter på kroppen, som kan være svære at få væk. Er du meget slank eller meget overvægtig er fedtfrysning ikke den rigtige løsning for dig. Her kan vores behandlinger med EMSculpting eller Velashape være en mulighed.​

Hvordan foregår fedtfrysning?

Du skal altid først booke tid til en konsultation. Her laver vi journal på dig for at sikre, at du er kandidat til behandlingen. Herefter planlægger vi et behandlingsforløb ud fra dine ønsker og dit udgangspunkt.

Selve behandlingen starter med, at vi optegner de områder, der skal fedtfryses. Herefter placerer vi frysemembraner på huden for at beskytte mod forfrysninger. Du kan kortvarigt føle lidt ubehag, når applikatoren sættes på huden, da der dannes et vakuum, når nedkølingen begynder.

Når behandlingen er færdig, fjernes applikatoren og der efterbehandles med massage i fem minutter. Der er ingen nedetid og du kan derfor vende tilbage til dine daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.

Kontakt os og hør mere

Hvis du gerne vil høre mere om, hvorvidt fedtfrysning er en behandlingsform, der passer til dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe eller skrive til os allerede i dag, hvis du vil bestille en tid til den indledende konsultation.

Billige priser

Behandlinger til konkurrencedygtige priser.

Mange års erfaring

Vores behandlere har mange års erfaring indenfor branchen.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Registrerede i Styrelsen for Patientsikkerhed med tilknyttet læge.

Hvad kan jeg forvente af resultater ved fedtfrysning?

Langt de fleste af vores kunder oplever en markant reduktion i antallet af fedtceller på 20-25% efter første behandling. Du kan opleve rødme, hævelse og ømhed efter behandlingen. Dette er dog forbigående bivirkninger, der forsvinder i løbet af et par uger. Det er vigtigt, du masserer de behandlede områder hver dag i 5-10 minutter samt drikker rigeligt med vand for at hjælpe på udskillelsen af de døde fedtceller. Du kan få behandling på samme område op til tre gange med fire til seks ugers mellemrum.

OBS resultater kan variere.

Kontraindikationer

  • Gravid
  • Blodfortyndende behandling
  • Eksem eller sår på de områder, der ønskes behandlet
  • Pacemaker
  • Kuldeallergi
  • Nylig operation på de ønskede områder
  • Svær overvægt
  • Undervægt

Vi tilbyder også permanent hårfjerning.​

Udtalelser fra vores kunder​

Hør hvad vores skønne kunder synes om vores service.

Virkelig det bedste sted!

De sødeste ansatte & altid den bedste behandling man følere sig altid så tryg!

Jeg ville helt klart anbefale Klinik Evexia til alle der ville have det bedste af det bedste.

Katrine Vistisen Rasmussen

De får mine varmeste anbefalinger

Jeg er super tilfreds med mine behandlinger. Fie er sød og behagelig, jeg føler mig tryg og i gode hænder hos hende. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger.

Mia Bella Von Slik

Her føler jeg mig tryg

Er kommet i Klinik Evexia i snart et halvt år, og kan tydeligt se resultater.

Jeg føler mig tryg og det er klart et sted jeg anbefaler til alle.

Camilla Frank Lissau

Dygtig og imødekommende

En klar anbefaling herfra! Klinikken er virkelig fin, behandlingerne + priser gode og Fie er meget dygtig og imødekommende. Ser altid frem til et besøg i klinikken.

Trine Nørgaard Kjær

Se flere anmeldelser på Facebook​

Vi glæder os til at tage imod dig i klinikken​

Klinik Evexia

Mandag-torsdag: 9.00 - 19.30
​Fredag: 10.00 - 15.30

Lørdag-søndag: Åben efter aftale

Recovery Studio 

Åben efter aftale

Klinik Evexia

Roskildevej 12B, 3400 Hillerød

Se rutevejledning

Telefon: 51 34 00 16

E-mail: info@klinikevexia.dk 

CVR-nummer: 33565224